Tvrtka PRO MOTO RENT d.o.o., osnovana 2006. god i djeluje na teritoriju Republike Hrvatske u segmentu mopeda, skutera, motocikala, motociklističke opreme, vanbrodskih motora, čamaca i nautičke opreme. U našem prodajnom programu je i kompletna ponuda rezervnih dijelova, a u okviru tvrtke posluje i servis. 


U prodajnom programu MOTORISTIKE nalaze se skuteri i motocikli KSR Grupe s naglaskom na njihovu marku BRIXTON. Od renomiranih tvrtki motorističke opreme zastupnici smo Macna moto opreme, Forma Performing Boots moto obuće, Gianni Falco moto obuće, MT Helmets moto kaciga.


Ovlašteni smo prodavatelj i servis SUZUKI vanbrodskih motora, ovlašteni prodavatelj i servis Peugeot Motorcycles, ovlašteni servis TOMOS mopeda, ovlašteni uvoznik i servis KSR Motorcycles i BRIXTON Motorcycles, ovlašteni prodavač i servis Sherco motocikala.


Sjedište: Sveta Nedelja, Industrijska 16, OIB: 97887795508, MBS: 080612047, Temeljni kapital: 20.000 kn

Osnivač: Zlatan Cerić, Osobe ovlaštene za zastupanje: Zlatan Cerić, Osnivački akt: Izjava o osnivanju od  30. rujna 2006. godine.

O nama

diskont.com.hr je web ponuda diskontiranih proizvoda auto moto opreme, jakni, kaciga, hlača, motocikala, skutera i moto guma. Zalihe su ograničene i ponude traju do isteka zaliha.

paypallogo

Kartična plaćanja trenutno samo u trgovini Industrijska 16, Sveta Nedelja

card dinerscard dinerscard dinerscard dinerscard diners